Wednesday, August 17, 2011

Tak tau nak buat apa

The girls pegi mengaji and I was left alone in the house... while waiting for them i played Solitaire... but now i feel like nak muntah darah dah dengan solitaire ni... ingat nak update blog but no idea... idea kering kontang... nothing much happens there these few days...

p/s: petang ni nak try buat homemade burger bun, sebabnya Nana nak buat Sloppy Burger for Iftar.. wish me luck :)

inilah hasilnya bila boring to the max, but lazy to do chores...



enough for today.... intan rizal

4 comments:

CA said...

Intan...show me your burger bun and share la wesepi..behhnya ada masa nak main solitaire...guwe full beb..ni bibiks x bewape sihat...bersilat lebih..:(

IntanRizal said...

che unn,
semalam bun tak berapa naik... sebenarnya intan guna doh lebih buat pizza... so, tak ada baling powder hehehe...
nanti intan try buat yg betul2 punya, then kalau jadi intan share ok... :)
sekarang ni hari2 main solitaire sementara nak tunggu time nak masak utk berbuka.

Keluarga Muhsina said...

cik intan(rasa mcm panggil diri sendiri)
pergi machine, or apple store, beli ipad, lepas tu download games, lepas tu main games...sampai berbuka, konpem tak sempat masak...hahahaha! N

Che Ann...udah2 ler tu...asyik masak je, bila nak ajak makan ni? haish!

IntanRizal said...

cik intan H (ada tambahan kat belakang tu) ada game lain tu, tapi malas nak mikir... solitaire je yg senang tak serabut... :D